Otkazani letovi Er Srbije za Brisel

Izvor: RTS, 23.Mar.2016, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazani letovi "Er Srbije" za Brisel

Zbog zatvaranja aerodroma u Briselu, otkazana su dva sutrašnja leta “Er Srbije” između Beograda i belgijske prestonice, saopšteno je iz srpske nacionalne avio-kompanije.
Nakon eksplozija koje su se dogodile u Briselu u utorak 22. marta, tamošnje vlasti su potvrdile da će aerodrom u Briselu ostati zatvoren i u četvrtak, 24. marta.
Let JU304 je trebalo da poleti iz Beograda u 05:30 časova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << let JU305 je trebalo da poleti iz Brisela za Beograd u 08:35 sati.
"Er Srbija" pomaže gostima pružanjem alternativnih planova putovanja i opcija za promenu rezervacija.
"Bezbednost i sigurnost naših putnika su od izuzetnog značaja i ostaju naš najveći prioritet", navodi se u saopštenju.
Putnicima se savetuje da se za dodatne informacije obrate kontakt centru "Er Srbije" putem brojeva 0800 111 528 iz Srbije ili +381 11 311 21 23 iz inostranstva, ili da posete internet sajt "Er Srbije" na adresi www.airserbia.com.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija: Otkazani sutrašnji letovi Beograd-Brisel

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2016

Aerodrom u Briselu će zbog eksplozije koja se dogodila u tom gradu ostati zatvoren, a otkazani su i letovi kompanije Er Srbija između Beograda i belgijske prestonice zakazani za četvrtak, 24. mart, saopštila je danas srpska avio-kompanija...Kako se navodi, let JU304 je trebalo da poleti iz Beograda...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Otkazani letovi Beograd-Brisel za četvrtak

Izvor: B92, 23.Mar.2016

Beograd -- Zbog zatvaranja aerodroma u Briselu, otkazana su dva sutrašnja leta Er Srbije između Beograda i belgijske prestonice, saopšteno je iz srpske aviokompanije...Nakon eksplozija koje su se dogodile u Briselu u utorak, 22. marta, tamošnje vlasti su potvrdile da će aerodrom u Briselu ostati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.