Oružari najavili potest u Beogradu 11. novembra

Izvor: S media, 08.Nov.2010, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružari najavili potest u Beogradu 11. novembra

Samostalni sindikat "Zastava oružja" najavio je da će u četvrtak, 11. novembra, organizovati protest na Novom Beogradu kod zgrade državnog preduzeća Jugoimport SDPR koje kragujevačkim oružarima duguje 50 miliona dolara.

U saopštenju Odbora sindikata se navodi da je potpuno ugroženo dalje funkcionisanje fabrike i da sva nastojanja da se sa nadležnim institucijama reši problem nedostatka posla i likvidnosti preduzeća nisu dala rezultate.

Prema najavi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sindikata, više stotina zaposlenih će učestvovati u protestu u Beogradu, gde će ostati "danonocno do konačnog ispunjenja zahteva da se fabrici isplati dug od 50 miliona dolara za robu koja je izvezena preko državne kompanije Jugoimport SDPR".

Socijalni program za 464 radnika Zastava oružja

"Dodatni motiv za protest ispred ove institucije je što Jugoimport SDPR nije uplatio pare fabrici za već isporučenu robu, kako bi se radnicima isplatile zarade", navodi se u saopštenju.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oružari najavili potest u Beogradu 11. novembra

Izvor: Blic, 08.Nov.2010

Samostalni sindikat "Zastava oružja" najavio je da će u četvrtak, 11. novembra, organizovati protest na Novom Beogradu kod zgrade državnog preduzeća Jugoimport SDPR koje kragujevačkim oružarima duguje 50 miliona dolara. ..U saopštenju Odbora sindikata se navodi da je potpuno ugroženo dalje funkcionisanje...

Nastavak na Blic...

Oružari najavili potest u Beogradu

Izvor: B92, 09.Nov.2010, 10:25

Kragujevac -- Samostalni sindikat "Zastava oružja" najavio je da će u četvrtak, 11. novembra, organizovati protest na Novom Beogradu...Protest će biti održan kod zgrade državnog preduzeća Jugoimport SDPR koje kragujevačkim oružarima duguje 50 miliona dolara. ..U saopštenju Odbora sindikata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.