Opljačkao banku u Rumi, pa uhapšen

Izvor: Mondo, 04.Jun.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkao banku u Rumi, pa uhapšen

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je danas A.R. (25) zbog sumnje da je izvršio razbojništvo u "Eurobanci" u Rumi.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

On je razbojništvo izvršio tako što je uz pretnju pištoljem od radnika banke oduzeo za sada neutvrđen iznos novca, saopštio je MUP.

Kako se navodi, policija je identifikovala počinioca i presrela vozilo kojim je upravljao A.R, u Staroj Pazovi i kod njega pronašla pištolj i novac koji je ukrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz banke.

A.R. je, takođe, doveden u vezu sa razbojništvom i u "Banci Intesa" u Rumi, za koje postoji sumnja da ga je izvršio 8. aprila ove godine, kada je na isti način otuđio oko 1,3 miliona dinara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OPLJAČKAO BANKU U RUMI, STIGAO DO PAZOVE: Policija uhapsila razbojnika za pola sata!

Izvor: Kurir, 04.Jun.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su razbojništvo, koje je, danas, pola sata ranije izvršeno u „Eurobanci“ u Rumi i uhapsili jednu osobu, zbog sumnje da je izvršio to krivično delo...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.