OPLJAČKAO BANKU U RUMI, STIGAO DO PAZOVE: Policija uhapsila razbojnika za pola sata!

Izvor: Kurir, 04.Jun.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLJAČKAO BANKU U RUMI, STIGAO DO PAZOVE: Policija uhapsila razbojnika za pola sata!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su razbojništvo, koje je, danas, pola sata ranije izvršeno u „Eurobanci“ u Rumi i uhapsili jednu osobu, zbog sumnje da je izvršio to krivično delo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su razbojništvo, koje je, danas, pola sata ranije izvršeno u „Eurobanci“ u Rumi i uhapsili jednu osobu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog sumnje da je izvršio to krivično delo.

Policija je uhapsila A.R. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u „Eurobanci“ u Rumi, tako što je uz pretnju pištoljem od radnika banke oduzeo, za sada, neutvrđen iznos novca i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Brzom reakcijom, policija je identifikovala počinioca i presrela vozilo kojim je upravljao osumnjičeni A.R., u Staroj Pazovi, i kod njega su pronađeni pištolj i novac koji je otuđio iz banke.

Daljim radom ,  A.R. je doveden u vezu sa izvršenjem krivičnog dela razbojništvo i u „Banci Intesa“ u Rumi, za koje postoje osnovi sumnje da je izvršio 08. aprila ove godine, kada je na isti način otuđio novac u iznosu od oko 1.300.000 dinara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija za pola sata rasvetlila pljačku banke

Izvor: Akter, 04.Jun.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici nakon samo pola sata su rasvetlili razbojništvo koje je danas izvršeno u "Eurobanci" u Rumi i uhapsili jednu osobu zbog sumnje da je izvršila to krivično delo, saopštio je MUP..Policija je uhapsila A.R. (25) zbog postojanja osnova...

Nastavak na Akter...

Leskovčani uhvaćen s pet grama heroina

Izvor: juGmedia, 05.Jun.2015, 15:46

LESKOVAC – Policija je uhapsila Leskovčanina M.M (33) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policijski službenici su 2. juna u Leskovcu, u ranim jutarnjim časovima, prilikom pregleda osumnjičenog pronašli i oduzeli dva paketića...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.