Od ponedeljka radovi na sanaciji Aerodromskog puta

Izvor: RTS, 08.Jul.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka radovi na sanaciji Aerodromskog puta

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će JKP "Beograd put" u ponedeljak, 10. jula, početi radove na sanaciji Aerodromskog puta od auto-puta do nadvožnjaka na katastarskim parcelama koje pripadaju gradu Beogradu, a po nalogu JP "Putevi Beograd" kao investitora.
"Radovi podrazumevaju kompletnu obnovu asfalta površine 22.000 metara kvadratnih", rekao je Vesić u izjavi Tanjugu, napominjući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je vrednost radova 102.000.000 dinara.

Precizirao je i da radovi predviđaju ugradnju novih ivičnjaka ka srednjem razdelnom travnatom pojasu dužine 2.700 metara, ugradnju novih slivnika sa pripadajućim vezama u cilju rešavanja odvođenja površinskih voda, postavljanje nove elastično odbojne ograde na bočnim ivicama saobraćajnica dužine 3.900 metara.
Takođe, biće postavljane bočne veze za eventualnu kasniju ugradnju sistema navodnjavanja srednjeg razdelnog pojasa – "kap po kap", kao i obeležavanje nove horizontalne signalizacije, objasnio je Vesić.
Objasnio je da će se "radovi izvoditi u više faza zatvaranja, preusmerenja ili delimičnog zatvaranja saobraćaja, sve u dogovoru sa upravom Aerodroma i saglasnostima, rešenjem Sekretarijata za saobraćaj, kako bi pristup putnika terminalima bio u što manjoj meri otežan".
Prema rečima gradskog menadžera, "vrednost radova je 102.000.000 dinara, a rok završetka zavisi od faza zatvaranja i protočnosti saobraćaja s obzirom na to da je sezona letova u jeku".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremite se, od sutra krecu veliki radovi u BG

Izvor: B92, 09.Jul.2017, 09:31

Beograd -- Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će JKP "Beograd put" u ponedeljak, 10. jula, početi radove na sanaciji Aerodromskog puta...Put će se sanirati od autoputa do nadvožnjaka na katastarskim parcela koje pripadaju gradu Beogradu, a po nalogu JP "Putevi Beograd" kao investitora..."Radovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.