OVO MORATE DA VIDITE! U kući milijardera pedofila Epstajna pronađena bizarna fotografija Bila Klintona U HALJINI I ŠTIKLAMA! (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Avg.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO MORATE DA VIDITE! U kući milijardera pedofila Epstajna pronađena bizarna fotografija Bila Klintona U HALJINI I ŠTIKLAMA! (FOTO)

Dok se slučaj Džefrija Epstajna odmotava, u javnost izlazi sve više neverovatnih detalja iz života zloglasnog američkog milijardera.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OTKRIĆE U VILI DžEFRIJA EPSTAJNA: Slika Bila Klintona u haljini Monike Levinski

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019

Rasplamsava se afera oko smrti njujorškog milijardera optuženog za podvođenje maloletnica moćnicima. Ulje na platnu u njujorškoj kući Epstajna asocira na aferu "Levinski" AUTOPSIJA tela milijardera Džefrija Epstajna (66), koji se navodno ubio u njujorškom zatvoru dok je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.