OTKRIĆE U VILI DŽEFRIJA EPSTAJNA: Slika Bila Klintona u haljini Monike Levinski

D. SAVIĆ

15. 08. 2019. u 13:27

Rasplamsava se afera oko smrti njujorškog milijardera optuženog za podvođenje maloletnica moćnicima. Ulje na platnu u njujorškoj kući Epstajna asocira na aferu "Levinski"

ОТКРИЋЕ У ВИЛИ ЏЕФРИЈА ЕПСТАЈНА: Слика Била Клинтона у хаљини Монике Левински

Foto Twitter @ThePhotoJay / Bil Klinton ovekovečen na slici u Epstajnovom apartmanu

AUTOPSIJA tela milijardera Džefrija Epstajna (66), koji se navodno ubio u njujorškom zatvoru dok je čekao optužnicu zbog seksualne trgovine maloletnicama, otkrila je da mu je vrat polomljen na više mesta. Prvobitne tvrdnje da je Epstajnova smrt "očigledno samoubistvo", zvaničnici američkog Ministarstva pravde nisu u četvrtak potvrdili. Njihovo odsustvo želje da komentarišu rezultate autopsije, međutim, nije bio i jedini razlog zbog koga su se dodatno rasplamsale teorije zavere oko smrti tajkuna čije veze su sezale do samog vrha političke i finansijske vlasti SAD.

Dnevnik "Vašington post" navodi da prelomi na vratu kakve je imao Epstajn mogu da se pojave kod osobe koja se obesila, ali i kod žrtava ubistva davljenjem, ali su otkrića "Njujork posta" podgrejala sumnje da su bivši predsednik SAD Bil Klinton i njegova supruga Hilari povezani sa smrću tajkuna. Takvu mogućnost je ranije nagovestio i šef Bele kuće Donald Tramp, inače i sam Epstajnov poznanik.

Iako Klinton tvrdi da sa Epstajnom nije progovorio ni reč više od decenije, a ne postoje ni indicije da je bio uključen u orgije sa maloletnicama, bivši šef Bele kuće u jednom od luksuznih boravišta Epstajna zauzima istaknuto mesto, i to na vrlo bizaran način.

U Epstajnovoj kući na Menhetnu, naime, otkriveno je ulje na platnu koje prikazuje bivšeg predsednika u "provokativnoj" pozi na klasičnoj stolici u Ovalnom kabinetu Bele kuće. Provokativnija od poze je, međutim, njegova odeća - plava haljina i crvene cipele sa visokim potpeticama.

- Slika zauzima centralno mesto, čim uđete u sobu, s desne strane. Svi koji su je videli smejali su se i zagledali je - navodi američki "Njujork post".

Njujorška slikarka Petrina Rajan-Klajd svoje ulje na platnu je nazvala "Tumačenje Bila". Ona nije odgovarala na pozive američkih medija, ali su se i bez njenih komentara pojavila objašnjenja da je Klintonova plava haljina zapravo reminiscencija na onu koju je nosila Monika Levinski, mlada pripravnica u Beloj kući, kada se upustila u avanturu s predsednikom.

Mrlje sa te haljine bile su glavni dokaz njihove veze koja je umalo Klintona koštala predsedničke fotelje. Drugi primećuju, međutim, sličnost Klintonove haljine sa onom koju je nosila njegova supruga Hilari Klinton.

Dok dilema traje, roje se novi zapleti oko smrti milijardera u čijoj kući na Menhetnu su, inače, zatečeni i drugi bizarni dekorativni detalji. Sa plafona visi lutka u venčanici, "ukrašavajući" stepenište njujorške kuće vredne 56 miliona dolara.

VEZE I DOKAZI

NIJEDNA od "teorija zavera" Epstajnove smrti nije potkrepljena dokazima. No, postoje fotografije na kojima je Epstajn sa mnogim viđenim ljudima, uključujući nekadašnjeg tajkuna Trampa i bivšeg šefa Bele kuće Klintona. Zabeleženo je da se Klinton vozio privatnim Epstajnovim avionom, poznatim kao "Lolita ekspres", više od deset puta, kao i da je posećivao mnoge od njegovih luksuznih vila.



— Jared Wenzelburger (@ThePhotoJay) August 14, 2019


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (36)

naranca

15.08.2019. 15:53

@miki - @miki A sta mislis zasto je ocigledno los foto shop????????:)))))))))))))

Sasa0574

15.08.2019. 14:02

Ovaj je nama bombardovao državu i govorio o demokratiji i ljudskim pravima. Pogledajte ga, pogledajte mu pravo "lice".

Dejan Maksic

15.08.2019. 14:10

kakvi sve devijanti nevode ovu planetu, od amerkike do EU pa i kod nas....auuuuuij

naranca

15.08.2019. 23:59

@Matrix - @misa Bar se ne slikaju u haljinama u Oval office-u....Sveto mesto u Beloj Kuci!!!!!!!!

naranca

15.08.2019. 15:50

Kako nam rece on a I njegovi mnogobrojni telali I timovi……..Treba prihvatiti REALLLLLJJJJJJJNOST !!!!!! hAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Teodor Emer

15.08.2019. 15:54

Мила, потпуно сте у праву, с тим што овде недостаје још монструозни ја Клинтонуша. Високоосиромашени уранијум и високообогаћениа нељудскост овог ђавољег Клинтонлука у виду најцрњих последица преплавили су Светосавску Србију. Шта је човек а мора бити човек - Владика Раде нам је срећом оставио ову спасоносну формулу.

SVAKAKVIH LUDAKA TRPI OVA ZEMLJA

15.08.2019. 16:46

A OVAJ JE SPECIFICAN, I TAKVI SE NE SRECU SVAKOG DANA. Kao sto neko rece, dobro da ova zemaljska kugla nije sprzena, kakvi sve ludaci imaju u rukama A-oruzje.

Rade

15.08.2019. 17:12

To su djavolove sluge . Ima ih mnogo i svi su povezani .Ovaj je visoko rangiran.Nize vredni sede po ministarstvima ,rijalitima,koncertima ,opstinama,bolnicama... Svi su prodali dusu djavolu .Naravno za novac i ovozemaljska uzivanja. Nadajmo se da ce djavo izgubiti bitku ….Za sada se dobro drzi . Zalosno,ali istinito ….

Perica Iz Varosi

15.08.2019. 17:25

Овај стварно није на време ишао доктору!!!!!!!!!

Мр Радомир Шћепановић

15.08.2019. 21:21

добро му стоји! Могао би неки црнац да га измасира!

Ljube

15.08.2019. 21:35

Treba im svima vratove polomiti *** im nacisticku ....jadan ovaj svet sa takvima .

fish'n'chips

17.08.2019. 13:17

@Ljube - Bicko, ne bi verovao koliko je to sve isprepleteno i ima veze jedno sa drugim.

Мица Хаубица

15.08.2019. 21:39

Је л` ово нека нова кафанска певаљка?

savo arizona

16.08.2019. 06:00

I ovakvi su upravljali zivotima ove nase planete.Ako se nastavi ovako planeta I netreba da vise postiji