Izvor: Blic, 23.Okt.2021, 20:05

OSTALO VAM JE TAČNO 2 SATA U 22h kreće primena mere o kovid propusnicama: Ako je nemate moraćete da napustite ugostiteljski objekat, a ako vas inspekcija spazi u kafiću bez sertifikata SLEDE OŠTRE KAZNE

Za boravak u restoranu, kafiću, klubu, ili bilo kom drugom ugostiteljskom objektu, od večeras od 22 časa biće vam neophodna "kovid propusnica". Ovim dokumentom dokazujete da ste primili vakcinu protiv kovida, da ste preležali virus, ili da imate negativan rezultat PCR ili antigenskog testa. U konsultaciji sa Kriznim štabom za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti Covid-19, Vlada je usvojila predlog uvođenja kovid propusnica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROVOD U SRBIJI UZ KOVID PROPUSNICE Obišli smo kafiće u većim gradovima u Srbiji, evo kako je to izgledalo (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Okt.2021, 07:35

Čarolija kod Pepeljuge traje do ponoći, a u Srbiji od sinoć za one koji nisu vakcinisani, odnosno nemaju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom virusu, negativan PCR ili antigenski test, za boravak u restoranu, kafiću, klubu, ili bilo kom drugom ugostiteljskom objektu samo do 22 sata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.