OD SUTRA VAŽI ZABRANA PUŠENJA U CRNOJ GORI: Neće moći da se zapali cigareta u zatvorenom prostoru, a evo kolike su kazne!

Izvor: Kurir, 13.Avg.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SUTRA VAŽI ZABRANA PUŠENJA U CRNOJ GORI: Neće moći da se zapali cigareta u zatvorenom prostoru, a evo kolike su kazne!

Crnogorski Zakon o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda, po kome će biti zabranjeno pušenje u zatvorenom prostoru, stupa u sredu na snagu, a onaj ko prekrši odredbe zakona rizikuje da plati kaznu i do 20.000 evra.
Pogledaj vesti o: Zakon o zabrani pušenja

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori od sutra zabrana pušenja u lokalima i restoranima

Izvor: Danas, 13.Avg.2019

U Crnoj Gori od sutra stupa na snagu zakon koji zabranjuje pušenje u javnom, zatvorenom prostoru, koji predviđa kazne i do 20.000 evra u slučaju kršenja propisa. Članak U Crnoj Gori od sutra zabrana pušenja u lokalima i restoranima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

CG: Zabrana pušenja u zatvorenom, kazne do 20.000 evra

Izvor: B92, 14.Avg.2019, 08:52

U Crnoj Gori je stupio na snagu Zakon o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda, pa je tako zabranjeno pušenje u zatvorenom prostoru...Ko bude prekršio odredbe zakona rizikuje da plati kaznu i do 20.000 evra...Ovaj zakon, kojim se zabranjuje upotreba duvanskih proizvoda u javnim zatvorenim prostorijima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.