O poslovanju i naplati na novom Payoneer Forumu u Beogradu

Izvor: NovaEnergija.net, 16.Jun.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O poslovanju i naplati na novom Payoneer Forumu u Beogradu

Novi Payoneer Forum održaće se 30. juna u hotelu Crowne Plaza, u Beogradu, a publika će imati priliku da čuje preduzetnike i frilensere koji će govoriti o različitim temama i svojim iskustvima u vezi sa poslovanjem i naplatom.
Na Payoneer Forumu govoriće Adam Cohen, Director of Business Developlement at Payoneer, Ivan Ćosić, Plain&Hill Creative Agency, Darko Vidić, Green Design i Boris Borisogljepski, Brandbusters.
Biće prilike i za međusobno povezivanje i razmenu kontakata nakon predavanja. Broj mesta je ograničen, zato se prijavite na vreme, popunjavanjem formulara OVDE.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.