Novogodišnji Noćni market na Bajlonijevoj pijaci

Izvor: RTS, 28.Dec.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji Noćni market na Bajlonijevoj pijaci

Na beogradskoj pijaci "Skadarlija", poznatoj i kao Bajlonijeva pijaca, 18. Noćni market, okupio je brojne izlagače domaćih proizvoda i sugrađana, ali i turiste.
Marija Bošnjaković iz Gradskih pijaca očekuje da će dobra atmosfera, muzika i izlagači privući rekordnu posetu, kao i da će naredni noćni marketi biti sve bolji i na drugim pijacama u glavnom gradu.

Navela je da večeras na Bajlonijevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pijaci ima 180 izlagača, šampiona sa svojim proizvodima, ugostitelja s dobrom ponudom hrane i pića, umetinika i dizajnera, kako afirmisanih, tako i neafirmisanih.
"S nama su večeras šampioni pijaca koji izlažu svoje proizvode, koji su kontrolisani i bezbedni, sa oznakom geografskog porekla", napomenula je Bošnjakovićeva.
Kada je u pitanju selekcija ponuđača na Noćnom marketu, s obzirom da se uvek traži mesto više, Bošnjakovićeva ističe da se uvek biraju najbolji i da će u narednom periodu kapaciteti za izlaganje biti povećani.
Uz muziku i kuvanu rakiju i vino, koji su u ponudi širom pijace, posetioci mogu da uživaju u "logorskim vatrama" koje daju posebnu toplinu ambijentu, koji krasi i novogodišnja jelka.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.