Izvor: Danas, 08.Jul.2022, 22:27

Novinar javnog servisa BiH nazvao ćirilicu hijeroglifima i izazvao lavinu protesta

Novinar Javnog servisa Bosne i Hercegovine (BHRT) Elvir Bucalo nazvao je danas ćirilično pismo "hijeroglifima" i izazvao niz reakcija javnosti i kod političara iz Republike Srpske."Za one koji nisu mogli pročitati ove 'hijeroglife', ja ću vam pročitati - BHT1 uživo", rekao je Bucalo, na početku emisije na javnom servisu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditelj BHT1 ismejao ćirilicu, Dodik odgovara: Demonstracija suživota

Izvor: RTS, 08.Jul.2022

Novinar i voditelj BHT1 Elvir Bucalo je u programu ove televizije ćirilično pismo nazvao "hijeroglifima". Na to je reagovao srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ističući da je to demonstracija "suživota" u BiH. . Elvir Bucalo u emisiji koju vodi na BHT1 ismejao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.