Novih pet destinacija Viz era iz Srbije u Evropu

Izvor: Blic, 01.Sep.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novih pet destinacija "Viz era" iz Srbije u Evropu

Mađarska niskotarifna avio kompanija "Viz er" otvoriće nove linije za pet destinacija u Evropi, a u planu je i otvaranje operativne baze tog avioprevoznika u Srbiji, u aprilu naredne godine, najavio je danas predsednik "Viz era" Jožef Varadi.

On je, na konferenciji za novinare povodom proširenja poslovanja te kompanije u Srbiji, najavio da će prve dve nove linije otvoriti u decembru i to za Rim i Malme (Švedska), a u aprilu 2012. godine planirano je otvaranje linija za Stokholm, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ajndhoven i Minhen.

Avioni "Viz era" za Rim i Malme počeće da saobraćaju od 15. decembra, tri puta nedeljno za italijansku prestonicu, a dva puta za Švedsku.

Letovi za Ajndhoven, prema najavama, biće uvedeni od 1. aprila i saobraćaće dva puta sedmično, dok će linije za Minhen i Stokholm biti otvorene od 3. aprila, takođe dva puta u toku nedelje.

Predsednik "Viz era" rekao je da će, zajedno sa već pokrenutim letovima za Dortmund i London, ukupno sedam novih linija iz Srbije opsluživati oko 300.000 putnika u prvoj godini.

Varadi je najavio da će, u skladu sa planiranim proširenjem poslovanja i otvaranjem operativne baze, zaposliti i oko 30 - 40 ljudi iz Srbije, a cilj te "lou-kost" kompanije je da postane lider na srpskom tržištu.

On je rekao da se karte za "Viz er" već mogu kupiti putem internet sajta te kompanije i najavio da će na njihovoj veb prezentaciji uskoro biti uveden i srpski jezik.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.