Novi vlasnik Prve televizije i O2 TV

Izvor: RTS, 04.Dec.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi vlasnik Prve televizije i O2 TV

Kompanija "Antena grupa" postigla je dogovor sa preduzetnikom Srđanom Milovanovićem o preuzimanju 100 odsto osnivačkih prava "Antena grupe" u Srbiji i Crnoj Gori.
"Antena grupa" je vodeća medijska korporacija u jugoistočnoj Evropi u čijem vlasništvu se nalaze Prva televizija, O2 TV, Prva TV Crna Gora, Plej radio, šest kablovskih kanala i tri portala Prva.rs, O2tv.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i B92.net.
Vrednost akvizicije iznosi 180 miliona evra. Postupak izdavanja dozvole od regulatornih tela je u toku.
Krajem 2009. godine "Antena grupa" preuzela je Foks televiziju u Srbiji, a u septembru 2010. promenila je naziv u Prva srpska televizija. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi vlasnik Prve televizije i O2 TV

Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2018, 08:54

BEOGRAD..(B92.NET)..Kompanija “Antena grupa” postigla je dogovor sa preduzetnikom Srđanom Milovanovićem o preuzimanju 100 odsto osnivačkih prava “Antena grupe” u Srbiji i Crnoj Gori...“Antena grupa” je vodeća medijska korporacija u jugoistočnoj Evropi u čijem vlasništvu se nalaze Prva...

Nastavak na JUGpress.com...

Srđan Milovanović novi vlasnik Prve, O2, B92.net

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Dec.2018

Postupak izdavanja dozvole od strane regulatornih tela je u toku, navedeno je u saopštenju Antena grupe koja je prodala nekoliko medija Srđanu Milovanoviću za 180 miliona evra...Kompanija Antena grupa, u čijem vlasništvu se nalaze Prva televizija, O2 TV, Prva TV Crna Gora, Play Radio, šest kablovskih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.