Novi direktor RTS-a znaće se 5. maja

Izvor: RTS, 29.Apr.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi direktor RTS-a znaće se 5. maja

Predsednik Upravnog odbora RTS-a Zoran Popović izjavio je da će se 5. maja uveče znati ko će biti novi direktor Radio-televizije Srbije.
Zoran Popović je rekao Tanjugu da će Upravni odbor javnog servisa imati sastanak, razgovore i glasanje 5. maja, posle kojih će se, kako je naveo, sve definitivno znati.

"Kandidat koji dobije šest glasova članova Upravnog odbora, biće novi direktor. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nadam da će neko dobiti tih šest glasova, a ako eventualno ne dobije niko, onda bi, po pravilima, trebalo odmah raspisati novi konkurs", rekao je Popović.
Upravni odbor RTS-a obavio je razgovore sa 11 kandidata koji formalno-pravno ispunjavaju uslove konkursa i koji su imali po 30 minuta da predstave svoje programe.
Razgovor je 18. aprila obavljen sa Aleksandrom Avramovićem, Draganom Bujoševićem, Eminom Golubovićem, Mladenom Dražetinom i Draganom Đukićem, a 19. aprila sa Vilibaldom Erićem, Draganom Karadžićem, Sandrom Keser, Mioljubom Krsmanovićem, Aleksandrom Milutinovićem i Aleksandrom Crkvenjakovim.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZBOR: Ko je novi direktor RTS znaće se 5. maja uveče

Izvor: Kurir, 29.Apr.2015

BEOGRAD - Predsednik Upravnog odbora RTS Zoran Popović izjavio je danas da će se 5. maja uveče znati ko će biti novi direktor RTS-a...Popović je rekao da će Upravni odbor javnog servisa imati sastanak, razgovore i glasanje 5. maja, posle kojih će se, kako je naveo, sve definitivno znati..."Kandidat...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.