Novi Pazar: Za vikend jedna žrtva korone

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 11:41

Novi Pazar: Za vikend jedna žrtva korone

Tokom vikenda u novopazarskoj Opštoj bolnici preminuo je jedan pacijent iz Tutina od posledica izazvanih koronavirusom, saopštio je Štab za vanredne situacije.

U poslednja dva dana hospitalizovano je šest osoba, po dve iz Novog Pazara i Tutina, i po jedna iz Sjenice i Raške, dok je kući otpušten jedan pacijent, prenosi Radio sto plus.

Na lečenju se trenutno nalaze 74 osobe, od kojih je četvoro priključeno na respiratore i isto toliko na kiseoničkoj potpori.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Tokom vikenda u Kovid ambulanti Doma zdravlja obavljeno je 182 pregleda, od kojih su 98 osobe koje su se prvi put javile lekarima sa simptomima sličnim onim koje izaziva koronavirus.

Od 100 urađenih brzih antigenskih testova iz brisa nosa 11 je bilo pozitivno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Za vikend jedna žrtva korone

Izvor: SandzakPress.net, 17.Maj.2021

Tokom vikenda u novopazarskoj Opštoj bolnici preminuo je jedan pacijent iz Tutina od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je Štab za vanredne situacije. U poslednja dva dana hospitalizovano je šest osoba,po dve iz Novog Pazara i Tutina, i po jedna iz Sjenice i Raške, dok je kući otpušten...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.