Za vikend jedna žrtva korone

Izvor: SandzakPress.net, 17.Maj.2021, 13:20

Za vikend jedna žrtva korone

Tokom vikenda u novopazarskoj Opštoj bolnici preminuo je jedan pacijent iz Tutina od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je Štab za vanredne situacije. U poslednja dva dana hospitalizovano je šest osoba,po dve iz Novog Pazara i Tutina, i po jedna iz Sjenice i Raške, dok je kući otpušten jedan pacijent. Na lečenju se trenutno nalaze 74, od kojih je četvoro priključeno na respiratore i isto toliko na kiseoničkoj potpori. Tokom vikenda u Kovid ambulanti Doma zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << obavljeno je 182 pregleda, od kojih su 98 osobe koje su se prvi put javile lekarima sa simptomima sličnim onim koje izaziva korona virus. Od 100 urađenih brzih antigenskih testova iz brisa nosa 11 je bilo pozitivno. radiostoplus.com The post Za vikend jedna žrtva korone appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar: Dva pacijenta preminula od korone, u Vranju 11 novozaraženih, 20 na kiseoniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 10:16

Dva pacijenta iz Novog Pazara preminula su u novopazarskoj Opštoj bolnici usled posledica izazvanih korona virusom, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije...Od ukupno 65 hospitalizovanih, intubirana su četiri pacijenta, dok su tri na hajflou ventilaciji, prenosi Indeks onlajn...Tri osobe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.