Nova turistička agencija u Srbiji

Izvor: Blic, 26.Feb.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova turistička agencija u Srbiji

Nova turistička agencija u Srbiji "Junajted trevel internešnel", koja je počela sa radom u februaru, tokom ove godine investiraće oko dva miliona evra u razvoj svog poslovanja na domaćem tržištu, izjavila je danas direktorka marketinga te agencije Marijana Sekulić.

Sekulić je, na prezentaciji plana rada te agencije na Sajmu turizma u Beogradu, istakla kako je dugoročni plan te turističke agencije i razvoj hotelijerstva u Srbiji.

"Junajted trevel" se prema Sekulićevoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojavio u Srbiji sa ciljem da ponudi povoljnije i fleksibilnije aranžmane za Egipat i neke druge destinacije, budući da je procenjeno da se ponuda ovdašnjih agencija za ta odredišta smanjila, a tržište ostalo nepopunjeno zbog zatvaranja pojedinih većih agencija.

Sekulić je rekla da "Junajted trevl" ima svoje čarter letove i sopstvene hotele u Egiptu, a ponuda svih aranžmana će biti dosta povoljnija, sa fleksibilnim terminima i gotovo svakodnevno organizovanim letovima tokom sezone.

Agencija će imati i niz specijalnih ponuda, kao što je smeštaj u luksuznim hotelima sa pet zvezdica po ceni od 20 evra, kazala je Sekulić i dodala da će "Junajted trevel" saradjivati i sa drugim agencijama u Srbiji koje će u svoju ponudu uvrstiti i ove aranžmane.

Sekulić je kazala da će agencija organizovati tematske turističke ture

Uskoro bi trebalo da bude ponudjena tura "Tragom Maja i Inka - stare civilizacije, kao i ponude za egzotične, daleke destinacije, aranžmani na upit i avanturistički turizam, kayala je ona.

Sekulić je rekla da "Junajted trevel" namerava da se u prvoj godini dolaska na srpsko tržište bavi turizmom, a kasnije razvojem hotelijerstva, kao i medijskom produkcijom

Time se korporacija "Maamoun Group", u okviru koje posluje "Junajted travel", već godinama bavi na tržištima Egipta, Rusije, Estonije, Kanade, Poljske.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.