EGIPĆANI ULOŽILI DVA MILIONA EVRA U SRPSKI TURIZAM

Izvor: Kurir, 26.Feb.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EGIPĆANI ULOŽILI DVA MILIONA EVRA U SRPSKI TURIZAM

BEOGRAD- Egipatski tur operator Junajted trevel internešenel, deo kompanije Mamun grupa, ove godine je na tržište Srbije ušao sa investicijom oko dva miliona evra i planira nova ulaganja, izjavila je direktorka te kompanije Marija Sekulić.

Ona je na 33. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu rekla da je Junajted trevel zinteresovan da narednih godina u Srbiji ulaže u oblasti turizma, hotelijerstva i u medijima.

- Na srpsko tržište smo ušli kao tur operator kome će >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Egipat biti glavna turistička destinacija, kazala je Sekulićeva i dodala da je toj kompaniji Srbija interesantna za prodor na tržište istočne Evrope.

Mamun grupa će, kako je najavila, ove godine srpskim turistima moći da ponudi smeštaj u egipatskim hotelima sa četiri i pet zvezdica i po ceni od 20 evra dnevno.

Marija Sekulić je kazala da turizam u Egiptu neće biti ugrožen zbog nedavnih nemira koji su doveli do političkih promena u toj zemlji.

Mamun grupa posluje u oblasti turizma, hotelijerstva i medijske produkcije na Bliskom istoku, u Letoniji, Estoniji, Rusiji, Ukrajini, Kanadi, Poljskoj, Maroku i Jordanu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova turistička agencija u Srbiji

Izvor: Blic, 26.Feb.2011

Nova turistička agencija u Srbiji "Junajted trevel internešnel", koja je počela sa radom u februaru, tokom ove godine investiraće oko dva miliona evra u razvoj svog poslovanja na domaćem tržištu, izjavila je danas direktorka marketinga te agencije Marijana Sekulić...Sekulić je, na prezentaciji...

Nastavak na Blic...

Egipćani ulažu dva miliona evra u srpski turizam

Izvor: Glas javnosti, 27.Feb.2011, 07:57

BEOGRAD- Egipatski tur operator Junajted trevel internešenel, deo kompanije Mamun grupa, ove godine je na tržište Srbije ušao sa investicijom oko dva miliona evra i planira nova ulaganja, izjavila je direktorka te kompanije Marija Sekulić...Ona je na 33. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu rekla...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.