Nova generacija tehnologije: Otključajte telefon pogledom

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Sep.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova generacija tehnologije: Otključajte telefon pogledom

Homtomov model HT10 je u svoj uređaj ugradio drugu generaciju tehnologije za prepoznavanje rožnjače oka.
Otključavanje telefona vrši se na jednostavan način – tako što samo pogledate u prednju kameru uređaja, a tehnologija prepoznaje vašu rožnjaču oka, i daje pristup samom uređaju. Ovo je svakako bolja opcija od čitača otiska prstiju koji ponekad mogu da budu masni ili znojavi, što onemogućava otključavanje uređaja.
Osim spomenute nove tehnologije, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << HT10 ima i prilično dobre karakteristike poput 5.5 inčnog FullHD ekrana, 4GB RAM-a i 32GB interne memorije, kao i deseterojezgarni procesor Helio20.

Što se tiče samih kamera, HT10 dolazi s prednjom kamerom od 8MP i zadnjom od čak 21MP s autofokusom i blicem. Baterija od 3200mAh nudi dobre performanse, a uređaj nudi i ostale karakteristike kao što su Hotknot, OTK, OTA, pametni gestovi i gestovi za ‘buđenje’ uređaja.
Iako HT10 može da se svrsta u viši rang mobilnih uređaja, njegova cena je zadržana na niskoj lestvici, pa tako za ovaj uređaj treba izdvojiti samo 200 dolara, što je vrlo povoljno.
Više informacija o uređaju možete saznati OVDE.
Izvor: zimo.dnevnik.hr
Foto: Pixabay, PrintScreen

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.