Niš: Bacio pikavac kroz prozor i izazvao haos

Izvor: Mondo, 13.Avg.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Bacio pikavac kroz prozor i izazvao haos

Kamion beogradske firme “Papir servis” skoro potpuno je izgoreo danas nešto posle 14 časova na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Teretno vozilo se kretalo iz pravca Niške Banje prema Nišu kada ga je zahvatio plamen. Vozač Žarko Dinić vatru je gasio sa čak šest protivpožarnih aparata, ali kamionu nije bilo spasa čemu je kumovao i vetar koji je dodatno rasplamsavao plamen, piše “Telegraf”

“Preuzeo sam stari >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << papir u selu Jelašnica i krenuo ka našem stovarištu u Nišu. Na par stotina metara od Elektronske industrije primetio sam dim koji je ulazio u karoseriju kamiona. Zaustavio sam vozilo i počeo da gasim vatru, ali su moja oba protivpožarna aparata bila bespomoćna naspram vatrene stihije.

Neki ljudi koji su u blizini prodavali drva su mi priskočili u pomoć i dali mi svoje aparate za gašenje tako da sam i njih upotrebio, ali je sve bilo uzalud. Samo smo uspeli da usporimo požar, a vatrogasci su ga ugasili”, priča Dinić.

Mada policijski uviđaj još nije okončan Dinićev rukovodilac je kazao da je siguran da je požar izazvao pikavac koji je neki od vozača bacio kroz prozor.

Dokaz za to je što je tovar počeo da gori odozgo znači da je na njega nešto bačeno. Nažalost, ovo nije prvi put da nam se ovo dešava, a da takvi nesavesni vozači prođu nekažnjeno, rekao je ovaj čovek za portal.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.