„Nikola Tesla“ i „Konstantin Veliki“ potpisali Sporazum o poslovnoj saradnji

Izvor: TangoSix.rs, 16.Okt.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Nikola Tesla“ i „Konstantin Veliki“ potpisali Sporazum o poslovnoj saradnji

Generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Saša Valisavljević i v.d.direktora Aerodroma Konstantin Veliki Dušan Knežević potpisali su danas Sporazum o poslovnoj saradnji, saopšteno je sa „Tesle“.
Kako navode, Sporazum definiše podršku beogradskog aerodroma niškim kolegama:
– Podrška Aerodromu u Nišu biće realizovana u oblastima tehničkog i tehnološkog razvoja, stručne obuke i usavršavanja zaposlenih u skladu sa programima stručnih službi >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << beogradskog aerodroma i unapređenja pružanja usluga prihvata i otpreme  vazduhoplova, putnika, robe i pošte. –
Na ovaj način nastavljena je uspešna saradnja dva aerodroma u razmeni iskustava i stručnoj podršci aerodromu u Nišu, ističu sa „Tesle“.

The post „Nikola Tesla“ i „Konstantin Veliki“ potpisali Sporazum o poslovnoj saradnji appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.