Nevreme nadomak Kruševca, kiša obustavila saobraćaj

Izvor: RTS, 29.Maj.2020, 22:00

Nevreme nadomak Kruševca, kiša obustavila saobraćaj

Obilne padavina u Mesnoj zajednici zajednice Veliki Kupci, nadomak Kruševca, poplavile su jedno, ugrozile više domaćinstava i izazvale probleme na nepročišćenoj kanalskoj mreži i putnoj infrastrukturi.
Velika količina padavina je dovela i do prekida saobraćaja na regionalnom putu koji vodi ka jezeru Ćelije.

U kratkom vremenskom periodu palo je nešto više od 10 litara kiše po kvadratnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << metru.
Brzom intervencijom kruševačkih putara, vatrogasnih ekipa, komunalne i saobraćjne policije kanali su pročišćeni, a putni pravac od Velikih Kupaca ka Brusu i Blacu osposobljen za saobraćaj, uz upozorenje vozačima da voze oprezno zbog nanosa zemlje po putu.
Ranije danas očekivano nevreme pogodilo je i Banat. Jaki pljuskovi praćeni gradom pogodili su Kovin, a u Zrenjaninu je za kratko vreme palo čak 16 litara kiše. 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS KOD KRUŠEVCA: Jako nevreme obustavilo saobraćaj na regionalnom putu

Izvor: Kurir, 29.Maj.2020

KRUŠEVAC - Obilne padavina u Mesnoj zajednici Veliki Kupci, nadomak Kruševca, poplavile su jedno, a ugrozile više domaćinstava i izazvale probleme na kanalskoj mreži i putnoj infrastrukturi.

Nastavak na Kurir...

Nevreme nadomak Kruševca

Izvor: Danas, 29.Maj.2020

Obilne padavine u Mesnoj zajednici Veliki Kupci, nadomak Kruševca, poplavile su večeras jedno, ugrozile više domaćinstava i izazvale probleme na nepročišćenoj kanalskoj mreži i putnoj infrastrukturi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.