Netanjahu: Sporazum s Emiratima signalizuje kraj formule zemlja za mir

Izvor: Danas, 16.Avg.2020, 22:04

Netanjahu: Sporazum s Emiratima signalizuje kraj formule zemlja za mir

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da sporazum o uspostavljanju punih diplomatskih odnosa s Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) dokazuje da Izrael ne mora da se povlači sa okupirane zemlje koju Palestinci traže kako bi postigao mir i normalizaciju s arapskim državama.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Izrael priprema direktne komercijalne letove za UAE preko Saudijske Arabije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Avg.2020, 15:39

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu rekao je danas (17. avgust) da Izrael priprema direktne letove preko Saudijske Arabije za Ujedinjene Arapske Emirate (UAE) kao dio normalizacije odnosa nakon postignutog sporazuma dvije države, javlja agencija Reuters. Izrael i UAE uspostavljaju diplomatske odnose,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.