Izvor: Blic, 16.Avg.2020, 19:54

Netanijahu: Normalizacija odnosa moguća i bez povlačenja

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da uspostavljanje punih diplomatskih odnosa sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) dokazuje da Izrael ne mora da se povuče sa okupiranih teritorija koje zahtevaju Palestinci, da bi se postigao mir i normalizovali odnosi sa arapskim državama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanijahu:I bez povlačenja moguća normalizacija odnosa

Izvor: B92, 16.Avg.2020

Izrael ne mora da se povuče sa okupiranih teritorija koje zahtevaju Palestinci, da bi se postigao mir i normalizovali odnosi sa arapskim državama...Ovo je izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio danas navodeći da to pokazuje uspostavljanje punih diplomatskih odnosa sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima...Prošlog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.