Nemile scene na otvaranju Lidla: Umalo tuča zbog piletine, ali to nije kraj (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemile scene na otvaranju Lidla: Umalo tuča zbog piletine, ali to nije kraj (VIDEO)

Otvaranje Lidlovih prodavnica u 16 gradova Srbije ispratile su nezapamćene gužve i opšta pomama za proizvodima koji su se prodavali po veoma povoljnim cenama.

Znatiželjni građani formirali su redove nekoliko sati pre zvaničnog otvaranja, a najveća pomama bila je za jeftinom piletinom.

FOTO: Fonet

U jednom momentu u Lidlovoj prodavnici u Novom Sadu došlo je i do fizičkog obračuna između kupaca, koji su se svađali ko je prvi uzeo pile.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Opšta pomama za piletinom: Svečano otvaranje Lidl prodavnice u Nišu (FOTO: FONET)



Do komešanja zbog istog proizvoda došlo je i u prodavnici koja je danas otvorena u Beogradu.

Da se svašta danas moglo videti na otvaranju jednog od najvećeg trgovinskog lanca u Evropi govori i slika Novosađanina koji je kupio ni manje ni više nego pola tone šećera, na otvaranju Lidl marketa u Novom Sadu.

Na pitanje Nsuzivo.rs, zašto je to uradio, rekao je da drži market te da mu se isplati da u Lidlu kupi šećer jeftinije kako bi ga kasnije preprodavao.

Ovo inače nije prvi put da trgovci koriste velike popuste kako bi kupili robu za svoje radnje. Tako se pre nekoliko meseci desilo da u jednom novosadskom marketu čovek iznosi nekolika punih kolica limuna koji je bio u pola cene.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.