Nema termina za naredne 2 nedelje

Izvor: B92, 30.Mar.2011, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema termina za naredne 2 nedelje

Beograd -- Građani su prvog dana od kada je moguće SMS porukom podneti zahtev za izdavanje lične karte i pasoša rezervisali sve raspoložive termine u naredne dve sedmice.

Takođe, iz Ministarstva unutrašnjih poslova je saopšteno da je danas rezervisano 30 termina.

Zbog velikog interesovanja građana, kako navode u MUP-u, razmišlja se i o proširenju projekta zakazivanja termina slanjem SMS poruka i na neku od drugih policijskih stanica na području Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Servis mogu da koriste korisnici sve tri GSM mreže u Srbiji, a dva meseca će biti dostupan građanima sa prebivalištem na teritoriji Beograda, za sada samo u policijskoj stanici Savski venac.

Taj servis koncipiran je tako da vodi korisnika korak po korak kroz zakazivanje, odnosno nudi više funkcionalnosti i namenjen je zakazivanju termina do 14 dana unapred.

Moguće je pojedinačno, odnosno zakazivanje porodičnog termina, gde se nudi mogućnost da porodica, naročito sa malom decom, u istim ili vezanim terminima preda zahteve.

Takođe, moguće je i promeniti ponuđeni termin, a u tom slučaju servis će vratiti prvi slobodan termin u traženo vreme - tog ili sledećeg dana.

Bruto cena SMS poruke za zakazivanje termina za jednu osobu je od 70 do 80 dinara što zavisi od cena osnovnih SMS poruka GSM operatera.

Detaljna objašnjenja mogu se naći na internet adresi www.mup.gov.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.