Zakazivanje termina za pasoš i ličnu kartu SMS-om

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazivanje termina za pasoš i ličnu kartu SMS-om

U želji da građanima Srbije ponudi još jednu mogućnost zakazivanja termina za podnošenje zahteva za izdavanje ličnih karata i pasoša, Ministarstvo unutrašnjih poslova će od sutra početi sa probnim testiranjem projekta zakazivanja termina i putem mobilnog telefona slanjem sms poruka.

Servis mogu da koriste korisnici sve tri GSM mreže u Srbiji, a tokom dva meseca biće dostupan gradjanima sa prebivalištem na teritoriji Beograda, za sada samo u policijskoj stanici Savski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << venac.

Čitav servis, kako je navedeno u saopštenju MUP-a, koncipiran je tako da vodi korisnika korak po korak kroz zakazivanje, odnosno nudi više funkcionalnosti i namenjen je zakazivanju termina do 14 dana unapred.

Moguće je pojedinačno, odnosno zakazivanje porodičnog termina, gde se nudi mogućnost da porodica, naročito one sa malom decom, u istim ili vezanim terminima predaju zahteve.

Takođe, moguće je i promeniti ponudjeni termin, a u tom slučaju servis će vratiti prvi slobodan termin u traženo vreme - tog ili sledećeg dana.

U odnosu na cene osnovnih SMS poruka GSM operatera bruto iznos za zakazivanje termina za jednu osobu kreće se od 70 do 80 dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakazivanje termina SMS porukama

Izvor: B92, 29.Mar.2011

Beograd -- Od srede će biti moguće SMS porukama zakazivati termine za podnošenje zahteva za izdavanje ličnih karata i pasoša, objavilo je Ministarstvo unutrađnjih poslova...Ovo ministarstvo će uvesti ovo probno testiranje u želji da građanima olakša zakazivanje termina...U saopštenju MUP se...

Nastavak na B92...

SMS zakazivanje za lična dokumenta

Izvor: Mondo, 29.Mar.2011

MUP od sutra kreće sa probnim zakazivanjem termina za podnošenje zahteva za izdavanje ličnih karata i pasoša preko mobilnih telefona.

Nastavak na Mondo...

SMS-om do lične karte

Izvor: RTS, 29.Mar.2011

Zakazivanje termina za izdavanje ličnih karata i pasoša uskoro će moći da se obavi slanjem SMS poruka, najavio MUP Srbije. Probno testiranje ovog projekta počinje u Beogradu, a ako bude uspešno, proširiće se i na celu zemlju...Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da će od srede,...

Nastavak na RTS...

SMS-om do novih dokumenata

Izvor: Danas, 29.Mar.2011

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas počinje sa probnim testiranjem projekta zakazivanja termina i putem mobilnog telefona slanjem SMS poruka na broj 2224, navodi se u saopštenju. Servis mogu da koriste korisnici sve tri mreže mobilne telefonije u Srbiji, a prva dva meseca servis će biti za sada...

Nastavak na Danas...

Do termina za pasoš SMS porukom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2011, 03:41

BEOGRAD -..U želji da građanima Srbije ponudi još jednu mogućnost zakazivanja termina za podnošenje zahteva za izdavanje ličnih karata i pasoša, Ministarstvo unutrašnjih poslova će od danas početi sa probnim testiranjem projekta zakazivanja termina i putem mobilnog telefona slanjem sms poruka...Servis...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SMS-om do pasoša i lične karte

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2011

U želji da građanima Srbije ponudi još jednu mogućnost zakazivanja termina za podnošenje zahteva za izdavanje ličnih karata i pasoša, MUP počinje sa probnim testiranjem projekta zakazivanja termina i putem mobilnog telefona slanjem sms poruka...Servis mogu da koriste korisnici sve tri GSM mreže...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.