Nema prodaje alkohola posle 10 uveče

Izvor: Glas javnosti, Beta, 19.Jun.2010, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema prodaje alkohola posle 10 uveče

ŠABAC - Skupština Šapca vratila je mandate devetorici odbornika kojima su oni oduzeti na osnovu blanko ostavki. Mandati su na osnovu stava Ustavnog suda da mandati pripadaju odbornicima vraćeni osmorici bivših članova SRS-a i jednom bivšem članu G17 Plus.

Većinu u šabačkom parlamentu, koji ima 69 odbornika, čine DS sa 28 odbornika, G17 sa tri odbornika sada, i SPO, LDP i Nova Srbija sa po dva odbornika. U toj skupštini, nakon vraćanja mandata, pojavile su se i Jedinstvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Srbija jer su tri bivša odbornika SRS-a napravili ogranak te stranke u Šapcu, kao i SNS sa četiri odbornika.

Skupština je usvojila 22 odluke među kojima su i odluke o završnom računu budžeta za 2009. godinu i poslovanju javnih preduzeća u toj godini, izveštaj ombudsmana, promene u školskim odborima i odluke o komunalnom uređenju.

Najzanimljivija odluka je zabrana prodaje alkoholnih pića u prodavnicama posle 22 časa.

Skupština je završila zasedanje tokom prvog poluvremena utakmice Srbija-Nemačka.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Dve skupštine u Kraljevu

Izvor: B92, 19.Jun.2010

Kraljevo -- U Kraljevu održane dve paralelne sednice skupštine opštine. Pre početka sednice došlo do sukoba obezbeđenja i odbornika kojima su oduzeti mandati... Opozicija i vladajuća većina održali su paralelne sednice zbog spora oko vraćanja mandata oduzetih na osnovu blanko ostavki odbornika...Naime,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.