Izvor: B92, 16.Jul.2010, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neispravna voda na javnim česmama

Beograd -- Specijalista higijene Zavodu za javno zdravlje Dragan Pajić rekao je da sve javne česme i izvori u Beogradu imaju higijenski neispravnu vodu za piće.

On kaže da je u većini slučajeva problem mikrobiološka neispravnost, a pojedinim i fizičko-hemijska.

Ako danas krenete u šetnju Beogradom, pa naiđete na neku javnu česmu, važno je da znate da vodu sa njih ne treba da pijete.

Krajem meseca ekipe Zavoda ponovo će kontrolisati ispravnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vode za piće na česmama i izvorima koje koristi veliki broj građana, kao što su Hajdučka česma, Miljakovački izvor, izvori Svete Petke na Kalemegdanu, u manastiru Rakovica i izvor Sakinac na Avali, rekao je Pajić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neispravna voda sa svih javnih česmi i izvora u Beogradu

Izvor: Blic, 16.Jul.2010

Sve javne česme i izvori u Beogradu imaju higijenski neispravnu vodu za piće, izjavio je specijalista higijene i medicinske ekologije u Gradskom zavodu za javno zdravlje Dragan Pajić...On je rekao da sve javne česme i izvori u Beogradu imaju higijenski neispravnu vodu za piće, najčešće zbog mikrobiološke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.