Najezda na marihuanu

Izvor: BKTV News, 02.Jan.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najezda na marihuanu

Kiša, sneg, izuzetno hladno vreme, ogromni redovi… Ništa ne može odvratiti kupce marihuane u Americi na samom početku legalne prodaje, koja je počela prvog dana 2014. godine.
Po izuzetno hladnom vremenu građani Kolorada su u dugim redovima, satima čekali da u legalnim specijalizovanim prodavnicama kupe marihuanu.

Kolorado je, uz američku državu Vašington izglasao legalizaciju korišćenja i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << posedovanja kanabisa za osobe starije od 21 godine još u novembru 2012. godine.
Obe države su kao i još 20 američkih država, odobrile upotrebu marihuane u medicinske svrhe.
Slobodna prodaja uvedena je od 1. januara 2014. Građani Kolorada mogu kupiti najviše 28 grama za cenu od oko 60 dolara, a oni koji ne žive u toj državi mogu kupiti sedam grama ove droge uz ličnu kartu kako bi dokazali da su stariji od 21 godine.
Izvor: RTS
Tweet
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.