Najbolji martovski rezultat Er Srbije i prvo opsluživanje putničkog aviona sa vozilom na elektro-pogon u regionu

Izvor: TangoSix.rs, 04.Apr.2024, 09:56

Najbolji martovski rezultat Er Srbije i prvo opsluživanje putničkog aviona sa vozilom na elektro-pogon u regionu

Er Srbija je u martu 2024. godine prevezla 271.102 putnika, što je povećanje od 15 odsto u poređenju sa istim mesecom 2023. godine. Srpska nacionalna avio-kompanija je tokom marta obavila 3.018 letova, odnosno 8 odsto više nego u martu 2023. godine. Kako naglašavaju u saopštenju, to predstavlja najbolji martovski rezultat Er Srbije od 2013. godine.
Nacionalna avio-kompanija saopštila je takođe da je zajedno sa svojim novim hendlerom, kompanijom Menzis, sprovela, prvi put u regionu, otpremu letelica uz korišćenje vozila isključivo na električni pogon.
Prvi javni nastup rukovodstva kompanije Menzis pred domaćom profesionalnom publikom, od kad su zvanično počeli sa radom na „Nikoli Tesli“, desiće...

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Er Srbija pokrenula promotivnu ponudu za 17 destinacija, akcija traje do 9. aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2024

Kompanija Er Srbija saopštila je danas da je pripremila novu promotivnu ponudu tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte do 17 popularnih destinacija širom Evrope, za period putovanja od 15. aprila do 26. oktobra 2024. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.