Naglo zahlađenje: Loše vreme do četvrtka, na planinama moguć čak i sneg

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naglo zahlađenje: Loše vreme do četvrtka, na planinama moguć čak i sneg

Jučerašnji sunčan dan sa izmerenih 30 stepeni nije nagoveštavao da će danas osvanuti hladno, tmurno i kišno jutro. Ipak, u odnosu na jučerašnji dan temperatura je u pojedinim delovima Srbije opala i za gotovo 20 stepeni, a do kraja dana očekuje se oblačno, hladno, vetrovito vreme, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.
Obilnije padavine moguće su u zapadnim i centralnim krajevima, dok je krajem dana na višim planinama moguć čak i slab sneg.
Duvaće povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jak vetar, severni i severozapadni. Minimalna temperatura biće od sedam do 13 stepeni, a najviša dnevna kretaće se od devet na severu i zapadu, do 20 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije.
- U Srbiji se i sutra očekuje oblačno i sveže vreme, mestimično sa kišom. Najviša dnevna temperatura biće 16 stepeni, a najniža šest. Od utorka do četvrtka preovladavaće oblačno i sveže vreme, mestimično sa kišom, a od petka se očekuje postepeno razvedravanje i nešto više temperature - kažu u Hidrometeorološkom zavodu.
Izvor: Blic
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.