Izvor: TangoSix.rs, 08.Sep.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naftna Industrija Srbije danas uspostavlja redovno snabdevanje avio-gorivom u Srbiji

NIS će nastaviti da redovno snabdeva aerodrome u Beogradu i Nišu od danas u 18 časova, saopšteno je iz te kompanije.
– Kompanija NIS pokrenula je proizvodnju avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo i uspostaviće redovno snabdevanje ovim derivatom aerodroma u Beogradu i Nišu danas, u nedelju 8. septembra, od 18 časova.
Do kratkotrajnog redukovanja isporuka avio-goriva došlo je u subotu 7. septembra nakon zastoja u proizvodnji u pančevačkoj rafineriji. Kompanija NIS odmah je >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << preduzela sve mere i uložila maksimalne napore kako bi tržište bilo snabdeveno avio-gorivom i u toku jučerašnjeg dana obezbedila je dopune goriva za vazduhoplove u odgovarajućim količinama.
NIS još jednom koristi priliku da se izvini svim potrošačima zbog nastale situacije i kompanija je o nastavku redovnih isporuka shodno procedurama obavestila i klijente na aerodromima u Beogradu i Nišu. – stoji u saopštenju.
Zbog problema sa rafinerijom u Pančevu juče je došlo do prekida snabdevanja „Nikole Tesle“ i „Konstantina Velikog“. Otkazanih letova nije bilo ali je nekoliko kompanija moralo da na alternativnim aerodormima dopunjuje gorivo.
The post Naftna Industrija Srbije danas uspostavlja redovno snabdevanje avio-gorivom u Srbiji appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešen problem sa avio-gorivom, NIS se izvinjava potrošačima

Izvor: RTS, 08.Sep.2019

Kompanija NIS saopštila je da se uspostavlja redovno snabdevanje avio-gorivom na aerodromima u Beogradu i Nišu, nakon kratkotrajne obustave isporuka tog derivata usled zastoja u proizvodnji avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.