NIS: Od 18 sati snabdevanje avio-gorivom opet redovno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS: Od 18 sati snabdevanje avio-gorivom opet redovno

Kompanija NIS pokrenula je proizvodnju avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo i uspostaviće danas od 18 sati redovno snabdevanje ovim derivatom aerodroma u Beogradu i Nišu, saopštili su iz te kompanije.

Do kratkotrajnog redukovanja u isporukama avio-goriva došlo je juče nakon zastoja u proizvodnji u pančevačkoj rafineriji, a kompanije je odmah preduzela sve mere i uložila maksimalne napore kako bi tržište bilo snabdeveno avio-gorivom i u toku jučerašnjeg dana obezbedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dopune goriva za vazduhoplove u odgovarajućim količinama, navedeno je u saopštenju.

NIS je uputio izvinjenje svim potrošačima zbog nastale situacije, a kompanija je obavestila klijente na aerodromima u Beogradu i Nišu o nastavku redovnih isporuka shodno procedurama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NIS: Snabdevanje aerodroma gorivom opet redovno

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2019, 07:10

Kompanija NIS pokrenula je proizvodnju avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo i uspostavila je juče od 18 časova redovno snabdevanje ovim derivatom aerodroma u Beogradu i Nišu, saopštili su u toj kompaniji...Do kratkotrajnog redukovanja u isporukama avio-goriva došlo je u subotu nakon zastoja u...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.