Na Kopaoniku minus osam, u Beogradu plus dva stepena

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku minus osam, u Beogradu plus dva stepena

Temperature vazduha se jutros u Srbiji kreću od minus osam stepeni koliko je izmereno u pet časova na Kopaoniku do dva stepena iznad nule koliko je bilo u Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu i Smederevskoj Palanci, dok u pojedinim mestima pada slab sneg ili sipeća kiša - rosulja.

U Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Kragujevcu, Velikom Gradištu, Kraljevu, Chupriji, Nišu i Leskovcu izmeren je jedan stepen, objavljeno je na sajtu Republičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hidrometeorološkog zavoda.

U Požegi, Kuršumliji i Kruševcu izmereno je nula, u Dimitrovgradu i Vranju minus jedan, u Negotinu, Zlatiboru, Sjenici i Zaječaru minus tri, a na Crnom Vrhu minus pet stepeni.

U Kuršumliji, Kruševcu, Nišu, Leskovcu i Vranju trenutno provejava slab sneg, a u Loznici, Valjevu, Beogradu i Kragujevcu pada rosulja, odnosno sipeća kiša.

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na Crnom Vrhu je bilo 56 centimetara snega, na Kopaoniku 47, Zlatiboru 34, u Sjenici 29, Zaječaru 21, Požegi 16, Negotinu i Kuršumliji 15, Loznici 11, Kikindi devet, Valjevu osam, Banatskom Karlovcu i Kraljevu četiri i u Zrenjaninu tri centimetra.

Povezane vesti: Danas hladno, mestimično sa snegom Sneg ponovo u Srbiji od sutra uveče, prestanak padavina u subotu Spremite se za plus: Meteorolozi najavljuju naglo otopljenje na celom Balkanu Brrrr! Mraz, sneg i vetar sve do sledećeg četvrtka, temperatura do minus 20 Spasioci izvukli iz smetova dva autobusa sa putnicima

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Kopaoniku - 8, magla usporava saobraćaja

Izvor: Kurir, 20.Dec.2012

BEOGRAD - Temperature vazduha se jutros u Srbiji kreću od minus osam stepeni koliko je izmereno u pet časova na Kopaoniku do dva stepena iznad nule koliko je bilo u Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu i Smederevskoj Palanci, dok u pojedinim mestima pada slab sneg ili sipeća kiša - rosulja...U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.