Izvor: Blic, 04.Jan.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Božić i do MINUS 22 STEPENA

U Srbiji se danas ujutru očekuje delimično razvedravanje, posle podne ponovo kiša i sneg, a u petak i subotu, na Božić, će biti veoma hladno, s najnižom temperaturom do minus 15, na planinama i do minus 22 stepena.

Ujutru i pre podne očekuje se razvedravanje, posle podne na severu, a u toku noći i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura biće od minus šest do minus dva, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od dva do osam stepeni. Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugozapadni, uveče i noću zapadni i severozapadni.

U Beogradu će se od jutra delimično razvedriti, ali popodne ponovo sledi naoblačenje, a uveče i noću kiša i sneg. Najniža temperatura biće minus tri, najviša pet stepeni. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, uveče i noću zapadni i severozapadni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.