Izvor: Blic, 17.Sep.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME U SRBIJI Olujni vetar čupao drveće i nosio kontejnere po ulicama, IMA I POVREĐENIH

Jaka oluja je nešto pre 13.30 pogodila Novi Sad i druge delove Vojvodine. U roku od samo desetak minuta nebo se potpuno smračilo i počeo je da duva izuzetno jak vetar koji nosi sve pred sobom, čupa drveće, nosi krovove, a prema nezvaničnim informacijama ima i povređenih.

Nevreme u #novisad nova detelinara upravo... pic.twitter.com/wBce6Gzutn

Jedan Novosađanin je na društvenim mrežama okačio fotografiju kontejnera u naselju Detelinara koje je vetar odgurao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulicu ili srušio.

Haos...NS haos...😉 pic.twitter.com/ejdT12XgWd

"Veliko je nevreme zahvatilo Zrenjanin, nezvanično saznajemo da ima povređenih", napisali su na portalu "Ja volim Zrenjanin" sa slikama krova koji je pao sa obližnje zgrade.

Veliko nevreme ponovo je zahvatilo Zrenjanin - nezvanično saznajemo da ima povredjenih. Javljajte nam situaciju u vašem delu grada/naselje… pic.twitter.com/TDOoteVpXf

Slična situacija je i u Sremskoj Mitrovici, a Vojvođani su jednoglasni u oceni da se nevreme kreće ka - Beogradu.

"Jezivo nevreme u SM, spremi se Beograde, čeka te ludilo za sa tvremena" - poručuju Mitrovčani.

Olujno nevreme. #Ruma pic.twitter.com/d0qjVm8tm1

Ništa bolje nije ni u Rumi gde su pljusak i jak vetar skoro potpuno paralizovali saobraćaj.

Oluja nije mimoišla ni Šabac. Jak olujni vetar naneo je štete poljoprivrednim usevima i stambenim objektima.

Nevreme pogodilo Sabac. #sabac #nepogoda #nevreme pic.twitter.com/TqioEO0RLf

Četvorospratna zgrada u neposrednoj okolini autobuske stance u centru grada ostala je bez krova, a deo Šapca trenutno nema struju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TORNADO U BORČI Jak vetar nosio krovove i čupao drveće (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Sep.2017

Jaka oluja zahvatila je između ostalog i Beograd, a video snimak iz Borče pokazuje koliku je materijalnu štetu nevreme izazvalo i u ovom delu prestonice...- Naše ekipe intervenisale su u Borči, Novom Beogradu i Zemunu. U Borči je povređen dečak od pet godina kome je pala grana na glavu. Prevezen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.