Izvor: Blic, 24.Sep.2021, 20:01

"NEĆEMO JE PREŽALITI" Porodica preminule porodilje iz Pirota neutešna: Majka joj je spremala stvari za povratak, a onda sam ČULA VRISKU, bilo mi je jasno da se DESILO NAJGORE"

Porodilja iz Pirotskog okruga (23), koja je zbog komplikacije sa kovidom 19 pre nekoliko dana porođena carskim rezom u Kliničkom centru u Nišu, preminula je jutros, a članovi njene porodice u neverici su zbog sve što se dogodilo. Tako je baka nesrećne žene Verica Ilić, ispričala da je njena unuka bila za ponos.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PORODICA U NIŠU NEUTEŠNA: Porodilja preminula od korone nakon porođaja carskim rezom - "Nikada nećemo prežaliti"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021

Porodilja je preminula jutros usled komplikacija izazvanim virusom korona..Porodilja iz Pirotskog okruga (23), koja je zbog komplikacije sa kovidom 19 pre nekoliko dana porođena carskim rezom u Kliničkom centru u Nišu, preminula je jutros, a članovi njene porodice u neverici su zbog sve što se dogodilo....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.