[NAJAVA] Svetski kup u preciznom sletanju paraglajderom u Vršcu

Izvor: TangoSix.rs, 06.Apr.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAJAVA] Svetski kup u preciznom sletanju paraglajderom u Vršcu

Svetski kup u preciznom sletanju paraglajerom biće održan od 7-9. aprila u Vršcu. Takmičarski program zakazan je za vikend – 8. i 9. aprila, saopštio je Vazduhoplovni savez Srbije.
Kako je rečeno, ispred Vršačke kule okupiće se 130 pilota paraglajdera iz 20 zemalja sveta:
– Piloti će ovom prilikom poletati sa Vršačke kule sa visine od 399 metara. Njihov zadatak jeste da slete na cilj prečnika dva centimetra, a svako od stupanje od zadatog cilja kažnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << se poenima. Na ovom takmičenju učestvovaće oko 15 pilota iz naše zemlje. –
U Vršcu je pre tri godine održano Evropsko prvenstvo u preciznom sletanju paraglajderom / Foto: Vazduhoplovni savez Srbije Svake godine ovo takmičenje održi se na četiri svetske destinacije, a ove godine će se pored Srbije realizovati i u Indoneziji, Kanadi i Sloveniji, kažu organizatori iz Saveza.
Podsetimo, u Vršcu je 2014. godine održano Evropsko prvenstvo u preciznom sletanju paraglajderom, kada se za titulu takmičilo skoro 100 paraglajderista iz 15 evropskih zemalja.

The post [NAJAVA] Svetski kup u preciznom sletanju paraglajderom u Vršcu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.