Muškarac iz Paraćina umro od gripa

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Paraćina umro od gripa

Muškarac iz Paraćina (36), koji se od gripa lečio na intenzivnoj nezi Klinike za infektivne bolesti u Kragujevcu, umro je u toku noći, saopšteno je danas iz te ustanove.

Prema informaciji iz Kliničkog centra, taj pacijent je primljen na lečenje u kragujevački Klinički centar u veoma lošem zdravstvenom stanju, sa komplikacijama nastalim zbog infekcije virusa gripa koje su bile prisutne više dana pre prijema.

Direktorka Klinike za infektivne bolesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Olgica Gajović je rekla da je preminuli pacijent imao odredjene "imuno-supresivne zdravstvene tegobe" i pre obolevanja od virusa gripa.

Zdravstveno stanje još dvoje pacijenata koji se leče od virusa gripa u Kragujevcu pogoršalo se u poslednja dva dana i lekari se bore za njihov život.
Pogledaj vesti o: Grip,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.