Preminuo oboleli od gripa u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo oboleli od gripa u Kragujevcu

I pored svih napora lekara infektologa i anesteziologa Kliničkog centra Kragujevac, jedan pacijent oboleo od gripa, koji se lečio u Jedinici intezivne nege Klinike za infektivne bolesti, nažalost je noćas preminuo.

Reč je o mlađem muškarcu (1979. godište) iz Paraćina, koji je primljen na lečenje u već veoma lošem zdravstvenom stanju, sa zdravstvenim komplikacijama, nastalim infekcijom virusa gripa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje su bile prisutne više dana pre prijema u Kliniku za infektivne bolesti.

Prema rečima prof. dr Olgice Gajović, direktorke Klinike za infektivne bolesti, preminuli pacijent je imao i pre obolevanja od virusa gripa, određene imuno supresivne zdravstvene tegobe.

Zdravstveno stanje dvoje pacijenata, čija je klinička i radiološka slika u poslednja dva dana u pogoršanju, je veoma loše i lekari se bore za njihov život.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kragujevcu preminuo pacijent oboleo od gripa

Izvor: Press, 06.Mar.2015

Mlađi muškarac (36) iz Paraćina, koji je zbog infekcije virusom gripa lecen na Intezivnoj nezi Klinike za infektivne bolesti u Kragujevcu preminuo je, saopšteno je iz Kliničkog centra Kragujevac. . Pacijent je primljen...

Nastavak na Press...

Muškarac preminuo od gripa u Kragujevcu

Izvor: RTS, 06.Mar.2015

Muškarac star 36 godina preminuo od posledica gripa na odeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru u Kragujevcu. . Preminuo je pacijent iz Paraćina oboleo od gripa, koji se lečio na intenzivnoj nezi u kragujevačkom Kliničkom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.