Možda izgledaju suludo, ali ovi gedžeti mogu da vam olakšaju život

Izvor: NovaEnergija.net, 07.Maj.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda izgledaju suludo, ali ovi gedžeti mogu da vam olakšaju život

Znate onu situaciju kad vas neko pozove tokom radnog vremena pa ne možete baš ispred svih kolega da otvoreno pričate. Onda malo utišate glas dok ne izađete iz kancelarije ali se sve vreme osećate neprijatno. Rešenje je tu – Hushme. On će svaki vaš razgovor učiniti potpuno privatnim, a da ne morate da se mrdnete sa stolice.

Ovaj gedžet pruža potpunu >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << zvučnu izolaciju. Stavlja se ispred usta i uz pomoć specijalnih materijala onemogućava da bilo šta što izgovorite neko drugi čuje osim sagovornika sa druge strane linije. Konektuje se preko blututa, ima i slušalice a spaja se ispred vaših usana pomoću magneta. U prodaji je od maja, za 150 dolara, prenosi blog DigitALa.rs Izgleda prilično suludo, ali radi.

Pametni satovi, brojne sportske aplikacije i fitness narukvice broje nam svaku utrošenu kaloriju i napravljen korak, a opsesija zdravim životom sada ide korak dalje. Helios Smart Ring je gedžet koji meri nivo vitamina D u vašem telu, da li ste ga uzeli previše, da li ga je premalo, jeste li preterali sa izlaganjem suncu, koj kremu bi trebalo da koristite da zaštitite kožu… Ovaj prsten je prilično veliki, imaćete utisak da sa njim možete da lupate pečate, dolazi u nekoliko različitih boja i sa baterijom koja traje tri dana. Inače, povezuje se preko blututa sa telefonom i tako prenosi sve prikupljene podatke. Cena je 120 dolara.

Ako uzmete pametni prsten, piše dalje autor bloga DigitALa.rs uz njega odlično ide i portabl pročišćivač vazduha. On raščišćava negativne jone koji nam stoje ispre lica uklanjajući tako sve bakterije, mikrobe, nečistoće i ostale gadosti koje stoje na putu do zdravog udaha. Jedini problem mogao bi da bude to što se nosi oko vrata, pa uz dašak svežeg vazduha dobijate i utisak da izgledate kao pas sa ogrlicom protiv buva. Mala cena za zdravlje!

Novitet na tržištu zanimljivih gedžeta je i druga generacija Hideez key. Ovo zaista jeste korisna spravica koja će umesto vas zapamtiti sve lozinke i logove, za mejl, društvene mreže, sajtove, tako da više nema resetovanja i uzaludnog prisećanja jeste li kao password izabrali ime omiljenog benda ili beše datum tetkinog rođendana.

Izvor: DigitALa.rs
Foto: Promo, Instagram

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.