Mladić iz Negotina izboden u Nišu zbog majice!?

Izvor: Mondo, 21.Jun.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz Negotina izboden u Nišu zbog majice!?

Niška policija intenzivno traga za licem koje je protekle noći, na Keju Kola srpskih sestara u centru Niša, teško ranio mladića (25) iz Negotina.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija

"Petorica za sada nepoznatih mladića najpre su se verbalno sukobili s mladićem iz Negotina i njegovim drugom, a potom je došlo do povređivanja, najverovatnije oštrim predmetom", kazali su danas agenciji Beta u niškoj policiji.

U Kliničkom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Nišu kazali su da je mladić zadobio dve ubodne rane u predelu leđa, ali da nije životno ugrožen.

Kragujevac: Dečak se upucao dedinim pištoljem

Prema nezvaničnim informacijama, motiv napada bila je majica sa antifašističkim motivima koju je povređeni mladić imao na sebi.

Napadač je najpre pitao mladića zbog čega nosi takvu majicu, a potom je tražio da je skine, a kada je ovaj to odbio potegao je nož i zadao mu dva udarca u leđa.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.