Izvor: RTS, 09.Feb.2022, 20:50

Mladić iz Kruševca posle više od mesec dana pronađen živ u Beogradu

Aleksa Stanković, mladić iz Kruševca, čiji je nestanak prijavljen još krajem prošle godine, pronađen je u Beogradu.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu, saopštio je MUP.

U saopštenju se ističe da je intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kruševac i PU Beograd, mladić lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.
Kako je rekao policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom.
Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Pronađen mladić iz Kruševca

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2022

Beogradska policija pronašla je mladića Aleksu Stankovića na Vračaru, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Polse 43 dana potrage mladić Aleksa Stanković pronađen živ i zdrav

Izvor: Luftika.rs, 09.Feb.2022

Policija je u Beogradu pronašla Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu.. Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom...

Nastavak na Luftika.rs...

Pronađen Aleksa Stanković u Beogradu nakon 42 dana

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2022, 00:04

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28. decembra prošle godine Policijskoj upravi u Kruševcu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.