Mlade protrčale Beogradom

Izvor: B92, 19.Jun.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mlade" protrčale Beogradom

Beograd -- Na Trgu Nikole Pašića, povodom drugog Sajma venčanja, održana je trka u venčanicama.

Veliki broj devojaka u belom pretrčao je stazu dugu 150m.

Pobednica Marija Stambolić se bavi atletikom, u disciplini na 800m, i još je u trci za udaju jer nije stala na "ludi kamen". Neke od učesnica su prvi put obukle venčanicu, ali kažu da ovo može da bude dobar "trening" za stazu ka oltaru. Izabrana je i "mis trke", a tu titulu je ponela Marija Bačić.

Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trka se održava po drugi put, a povod je "Letnji sajam venčanja" koji traje od 18. do 21. juna. Kako je u toku sezona venčanja, ovaj sajam pomaže budućim mladencima da dobiju nove ideje za svoju svadbu, uštede vreme, ali i novac uz brojne popuste.

Sajam se održava u bivšoj robnoj kući "Kluz", a radno vreme je od 10h do 21h. Sav prihod od ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.