Danas trka u venčanicama

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas trka u venčanicama

BEOGRAD - Druga trka “Duel u venčanicama“, na kojoj će više od 200 dama imati zadatak da u svadbenoj odori za najkraće vreme pretrči stazu od 150 metara, održaće se danas u 11 časova na Trgu Nikole Pašića. Organizatori očekuju više od 200 učesnica u trci

Letnji sajam venčanja, u okviru koga se trka i održava, počinje danas u bivšoj zgradi Robne kuće "Kluz" u Masarikovoj ulici i traje do ponedeljka.

Promoterka trke u venčanicama je čuvena rukometašica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Svetlana-Ceca Kitić, a organizator magazin "Venčanje". Devojke koje učestvuju moraće da pretrče stazu od Trga Nikole Pašića do Terazija.

- Mogu da učestvuju sve punoletne žene, bez obzira na bračni status. Ako nemaju venčanicu, magazin "Venčanje” će im je obezbediti za trku. Nisu obavezne štikle, mogu i patike. Najbrže tri takmičarke i najlepša učesnica će dobiti i prigodne nagrade. Prvu trku je pratilo nekoliko hiljada ljudi, sad ih očekujemo još više - kaže Zorica Jovanović, urednik magazina "Venčanje".

Dame koje više vole šoping od trčanja, a uskoro planiraju da stanu pred oltar moći će na letnjem sajmu venčanja po specijalnim popustima da nađu venčanice mnogih stranih i domaćih kreatora, ali i sve druge stvari potrebne za svadbu.

- Imaćemo venčanice italijanskih, francuskih, španskih, američkih i naših modnih kreatora, a na sajmu će učestvovati renomirane zlatare, kao i brojni restorani. Venčanice naravno neće biti samo bele, već će moći da se kupe i druge nijanse, koje diktiraju novi modni trendovi i poslednje kolekcije. Radno vreme sajma je od 10 do 21 sat, a ulaznica je 100 dinara. Inače, sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe za decu bez roditeljskog staranja - kaže Zorica Jovanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas druga trka u venčanicama

Izvor: medio.rs, 19.Jun.2011

Druga trka Duel u venčanicama, na kojoj će više od 200 dama imati zadatak da u svadbenoj odori za najkraće vreme pretrči stazu od 150 metara, održaće se danas u 11 časova na Trgu Nikole Pašića.

Nastavak na medio.rs...

Stotinu devojaka u venčanicama trčalo na Trgu

Izvor: Blic, 19.Jun.2011

Divna slika poslata je danas u svet sa Trga Nikole Pašića. Više od 100 pripadnica lepšeg pola obučene u venčanice takmičile su se na nesvakidašnjoj trci “Duel u venčanicama”, a najbrža neđu njima i najspretnija u venčanici bila je Marija Stambolić, koja je pobedila i prošle godine kada...

Nastavak na Blic...

Održana druga trka “Duel u venčanicama” - Devojke “obojile” Beograd u belo!

Izvor: Economy.rs, 19.Jun.2011

Marija Stambolić, po drugi put, pobednica je druge trke “Duel u venčanicama”, koja je održana danas na Trgu Nikole Pašića. Stazu dužine 150 metara, Marija je pretrčala za 23 sekunde, a u drugoj trci Duel u venčanicama učestvovalo je preko 100 pripadnica lepšeg pola.

Nastavak na Economy.rs...

Marija Stambolić pobedila na Trci u venčanicama

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jun.2011

Možda nije sport, ali trka je trka. Doduše, devojke su bile obučene u venčanice, ali im ni to nije sputalo njihov takmičarski duh.. . Pobednica ovogodišnje trke „Duel u venčanicama” je Marija Stambolić (18) iz Beograda, koja je stazu dugu 150 metara pretrčala za 23 sekunde.. . Drugoplasirana...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Trka devojaka u venčanicama u Beogradu! (VIDEO)

Izvor: SamoProvereno.com, 19.Jun.2011

Divna slika poslata je danas u svet sa Trga Nikole Pašića. Više od 100 pripadnica lepšeg pola obučene u venčanice takmičile su se na nesvakidašnjoj trci “Duel u venčanicama”, a najbrža neđu njima i najspretnija u venčanici bila je Marija Stambolić, koja je pobedila i prošle godine kada...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Trka u svadbenim haljinama

Izvor: Politika, 20.Jun.2011, 01:08

Mnoge devojke maštaju da se udaju u venčanici, ali više od 100 učesnica trke na Trgu Nikole Pašića juče su imale samo jednu želju – da kroz cilj u svadbenoj odori prođu prve. Kao i prošle godine to je pošlo za rukom Mariji Stambolić, atletičarki Omladinskog atletskog kluba Beograd, koja...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.