Ministarstvo raspisalo tender: Kreirajte promotivnu kampanju za borbu protiv sive ekonomije!

Izvor: NovaEnergija.net, 02.Nov.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo raspisalo tender: Kreirajte promotivnu kampanju za borbu protiv sive ekonomije!

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave raspisalo je tender za kreiranje promotivne kampanje u borbi protiv sive ekonomije. Usluge podrazumevaju planiranje koraka u podizanju svesti javnosti o tome šta je to siva ekonomija, koje su posledice sive ekonomije po životni standard i zašto je važno plaćati poreze, zatim informisanje građana kako da prepoznaju i prijave sivu ekonomiju, jačanje poverenja u državu i način raspolaganja budžetskim sredstvima, animiranje građana >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << da prikupljaju i šalju fiskalne račune i učestvuju u nagradnoj igri, te jačanje poreskog morala i porast uplaćenih poreza u državni budžet (pre svega PDV).
Izabrani ponuđač biće u obavezi da odredi kreativni pravac i ključne poruke, izradi slogan i logo, medija plan za kampanju, brend knjigu, scenario za dva TV spota, predloži dizajn i uradi pripremu za štampu flajera, postera, koverata za nagradnu igru. Njegova obaveza biće i da kreira naloge na društvenim mrežama – Facebook, Twitter, Youtube i animira građane online, kao i da učestvuje u anticipiranju kriznih tema i da predloge rešanja u slučaju kriznih situacija.
Rok za dostavljanje ponuda je 15. novembar. Kontakt: Milena Đorđević milena.djordjevic@mduls.gov.rs
Kako je pre nekoliko dana najavila ministarka državne uprave i lokalne samouoprave Ana Brnabić, nagradna igra prikupljanja fiskalnih računa mogla bi da počne od januara naredne godine.
Izvor: ekapija.rs
Foto: yayimages.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.