Izvor: Danas, 08.Maj.2023, 16:27

Ministarstvo prosvete pojasnilo kako će izgledati povratak dece u OŠ „Vladislav Ribnikar“ posle tragedije

​ Ministarstvo prosvete i Ministarstvo zdravlja, u saradnji sa OŠ ,"Vladislav Ribnikar'" i Školskim timom za krizne intervencije, formirali su Tim za psihološke krizne intervencije koji čine psiholozi, psihoterapeuti i psihijatri Instituta za mentalno zdravlje, Klinike za neurologiju i psihijatriju dece i omladine Kliničkog centra Srbije, Društva psihologa, Filozofskog fakulteta i stručnjaka drugih relevantnih institucija, saopštilo je Ministarstvo prosvete povodom Plana intervencije u krizi za Osnovnu školu „Vladislav Ribnikar“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Niko ne insistira da se deca koja nisu spremna vrate u školu

Izvor: Pančevac-online.com, 08.Maj.2023

Ministarstvo prosvete oglasilo se saopštenjem o Planu intervencije u krizi za OŠ „Vladislav Ribnikar“, i dodatno je pojasnilo određene stavke iz tog plana. Saopštenje ministarstva prenosimo u celosti: – Ministarstvo prosvete i Ministarstvo zdravlja, u saradnji sa OŠ „Vladislav Ribnikar“...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.