Milena Ivanović: Svakim danom nam je sve teže, moj sin Bogdan se nada da će Oliver pojaviti

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ivanović: Svakim danom nam je sve teže, moj sin Bogdan se nada da će Oliver pojaviti

Nema dana da mi se u mislima ne vrte slike našeg zajedničkog života, planova koje smo imali, i samo jedno pitanje bez odgovora: zašto su ga ubili?

Kažu da vreme leči sve rane, ali bol i tuga za Oliverom svakim danom sve su veći. Prazninu koju su nam u srcima 16. januara napravili krvnici, uzevši ga od nas zauvek, ostaće večna, kao i sećanje na njegov vedri lik i delo.

Ovako, u razgovoru za "Novosti", mesec dana od mučkog ubistva lidera Građanske inicijative >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << SDP Olivera Ivanovića, govori njegova supruga Milena.

Atentat na Olivera Ivanovića: Policajci mislili da je doživeo srčani udar - šta se vidi na snimcima i gde je nestala čaura?

"Teško je, i čini mi se da je svakim danom sve teže. Nema dana da mi se u mislima ne vrte slike našeg zajedničkog života, planova koje smo imali, i samo jedno pitanje bez odgovora: zašto su ga ubili? Najpre su mi ga držali u zatvoru, ali smo ga posećivali i zajedno donosili odluke. Kada smo napokon bili ponovo zajedno, i kada smo čekali kraj muka oko suđenja, uzeli su mi ga zauvek. Moram dalje zbog Bogdana, jer bi mi i Oliver rekao da nema predaje i da se mora napred", kaže Milena.

"Četiri zahteva smo poslali Beogradu u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, odgovora nema!"

On je bio taj koji je sve pokretao, za svaki problem imao rešenje, i zato moramo da se borimo da ga ne bismo izneverili. Bogdan stalno pominje oca, nedostaje mu, jer su mnogo vremena provodili zajedno, sa željom da nadoknade izgubljeno. Ja sam mu sada sve, i zato moram da budem tu i za njegove domaće zadatke, i za igre, da se smejem i kad mi je teško.

Uhapšeni u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića su Srbi!

Dok se približavamo stranačkim prostorijama u Sutjeskoj ulici, gde je, hladnog januarskog jutra, sa šest hitaca iz vatrenog oružja zauvek prekinut život lidera SDP, Milena govori da je nekoliko dana posle ubistva ispričala Bogdanu da mu je tata na nebu i da će ih od sada odatle gledati i čuvati:

"On je vrlo pametan, ali je još uvek mali da shvati šta je to smrt. Veruje i nada se da će se Oliver pojaviti, kao posle boravka u zatvoru. Doći će, nažalost, vreme kada će shvatiti da ga nema.

Sedmogodišnji mališan, vedrog duha i osmeha po kojem je bio prepoznatljiv i Oliver Ivanović, pali sveću i polaže cveće, verujući da će mu se tata, ipak, pojaviti, da zajedno odrade jutarnju gimnastiku, nauče prve korake na skijama i savladaju tehniku plivanja.

Sin Olivera Ivanovića puni sedam godina, a ova fotografija i poruka lome srce na komade! (FOTO)

Porodica se priprema za preseljenje u Beograd.

"Mitrovica mi je oduzela ono što sam najviše volela i zato želim da odem odavde, da budemo blizu njega, da ga posećujemo", kaže Milena.

Porodica Olivera Ivanovića, kao i njegove stranačke kolege, ni posle mesec dana nije dobila bilo kakvu zvaničnu informaciju o tome dokle je stigla istraga.

"Sve što sam do sada čula je iz medija. Nikakvo zvanično obaveštenje nisam dobila. Olivera mi ništa ne može vratiti, ali je bitno da se saznaju počinioci i njegovi nalogodavci", kaže Milena.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.